dissabte, 18 de gener del 2014

Loco por incordiar!!!!!!

Dissabte plugós......
Aixó equival a Rosendo, Barricada, cervesseta, unes guindilles i unes patates per anar picant, i la diabólica màquina de l'infern anomenada  ordinador......joder.
Avui toca Fundació Tali Manero Revival!!!!
Escalador, barranquista, amic i pare com n'hi ha pocs!
Wenu...no ens passem....com escalador no ha triumfat gaire....
Doncs anem per feina!
Aviat farà tres anys de l'ùltima escalada que vaig fer amb ell. La feina, la distància, la nena, la xicota i el sedentarisme (senderisme NO, sedentarisme!!!) és l'excusa.... Però el vaig enganyar aquell febrer per fer un Gorret.
La via escollida va ser la Guzman-Silva, una via que a mi em va agradar molt, però el primer llarg tot hi ser molt fàcil el vam patir una mica per qué cardava un fred d'un parell d'ous!
Vam enllaçar el primer i el segon llarg per fer la reunió al solete, màx. 5º, i ben equipat, tot hi que he llegit en algun blog que han petat alguns parabolts.....callo per qué no vull dir més tacos!
El tercer va ser tot un drama....pitjor que "La casa de la pradera". Van baixar tots els sants en pocs segons.
Reconec que no n'hi ha per tant, en aquesta tirada trobem un bombo que es fa amb tres o quatre passos curts i amb pedals, però l'Ivan no havia utilitzat mai uns estreps, i menys en desploms...
Quins crits sagal!!!!!
Pilla!!!!
Corda!!!!
Pilla!!!!
Tiva!!!!!
Etc...
Etc....
Etc...
Finalment el show va acabar bé i vam fer cim, la segona vegada per ell. Després vam baixar cap a la Magdalena Superior, a fer la "Dr: Anton", però un cop al cim del contrafort ho vam deixar estar ja que va entrar boira i pluja....com sempre!!!!



Tres imatges d'en Chewa al primer llarg (L1+L2)


Foto del cim....res feia preveure el marrón que s'ens va cardar a sobre!

Fred i vent, com sempre, però encara faltava la pluja i la boira.