dissabte, 3 d’octubre del 2015

Pepitades

Com que vaig molt enderrarit amb el blog, agruparé les  sortides que he fet ultimament amb el company que hi he anat.
Per tant, començo un nou petit cicle, que a veure quan dura....
Iniciem aquesta fase amb en Josep....més conegut com Pepitu, Pepo o Pepins....per tant, us explico com han anat les Pepitades!
Al final l'he convençut per anar a Montserrat, i tant pesat em vaig posar que em anat dues vegades aquest mes.
Com que és més cagon que jo, que ja és dir, el primer dia vam anar de mega plaisir!
Varem pujar amb el funi i directes cap a la Gorra Marinera, a fer la via per "Davant"...suposo...vam entrar per una de les vies d'esportiva que hi ha a peu de paret i varem anar tirant amunt sense mal de caps i disfrutant del solete i la roca fins al cim.
Rapelem i fem la via "Apia" a la Magdalena Inferior, empalmo L1 i L2 i en Pepins xala fent el L3, ja era hora que fes algo de primer!!!
I per rematar fem la "Superfrio" a la Magdalena Superior, una rampa equipada amb parabolts vermells, plaisir 100% amb roca més bona del que sembla. Vam fer cim i cap al poble.




En Pepitu fent l'ultim llarg de "Superfrio"
Ja era hora que fes algo de primer!!!!!!
Buenu, va, continuem després d'aquesta pausa amb els "croqui-paint"....realment cutrillus, no?
Doncs aquesta setmana vaig tornar a enredar a en Pepins, vam tornar a Montserrat, vam tornar a agafar el funi, vam tornar a Gorros, vam tornar  a la Gorra Marinera i....a peu de via de la "Sultans of swing'" vam canviar d'opinió....jo crec que quan va veure la linia es va fer una mica de caca...impressiona bastant aquesta vessant de la Gorra....i ens vam decidir per fer una de les moltes vies de l'Agulla de la Font de Jacob....
Vam fer la via "Montse-Montserrat", ultramegaxapada, ideal per cursets i caguetes com nosaltres, tres llargs molt guapos però que no arriben al cim, rapelem i anem cap a fer la via "Integral d'en Pitu i la Nuri".
No havia estat mai per aquella zona, i clar, la vam liar....arribem el que creiem que és el peu de via i tirem amunt. Un primer llarg més aviat lleig i podridot ens porta a una segona tirada molt guapa amb un pas difícil de veure, 6a+, on els dos ens pengem però al final surt. 
Arribem a dalt l'agulla i.....sorpresa.....no hi ha més paret...que ha passat? Doncs que ens em equivocat a l'aproximació i em entrat pel collet on hi ha la R3.... vaja dos....
Com que encara es d'hora anem a fer una altra via, la "Sala-Baqués", aprofitem ara que la majoria de turistes estan dinant, ja que aquesta via està al costat de les escales que duen a St. Onofre i Sta. Magdalena.....un petit retall de les rambles al mig de Montserrat! Esquivem el primer llarg i entrem directament a R1, on hi ha les runes de l'ermita de St. Joan Batista. 
Un bombo de 5+/6a en dona pas a una placa tumbadeta molt maca però amb les assegurances força allunyades pel nostre gust....fem cim i marxem, doncs comença a fer rasca i sembla que plourà....





Vinga, continuem, ara si, ara ve la pepitada del dia....
El setembre de l'any passat vam anar a Malanyeu...ja fa un any....si.......i que? Ja us he dit que anava molt enderrarit!
Doncs la nit abans ens vam liar amb unes quantes rosses....totes es deien Estrella Damm, i clar, l'endemà teniem una boira cerebral que semblava que estiguessim navegant pel Tamesssis en lloc d'escalar...
Total, vam fer com vam poder la "Epirimountains" i el primer llarg de la "Neusnidó", la primera està bé, però el llarg que vam fer de la via d'en Baraldés és la ostia!!!!!!!  Mooooolt guapo!!!!!
Però en Pepins ja no s'aguantava, no està acostumat a escalar amb ressaca....a mi em van fer curtir de jovenet....anava amb cada dropo.....i em suplica que marxem, així que només vaig poder fer el primer llarg i cap a jóc....
Aqui si que vam fer unes fotikis....i el croqui-paint, como está mandao!




Jo al primer llarg de "Epirimountains"

En Pepitu escalant el memorable primer llarg de la "Neusnidó"
Doncs apa, ja he acabat el primer capitol,no us perdeu el pròxim: Grauades!!!!!!