dissabte, 11 de març del 2017

Serrat del Poll amb en Cetelem!!

Sembla que el personal s'està animant de mica en mica a explicar públicament les seves experiències... algú ho penja al blog directament, d'altres m'envien un correu i ho penjo jo, i en Pepins... ai en Pepins i el patxaran... m'envia una sèrie de whatsApp passada la mitjanit!!!
Anava a arreglar-ho esborrant les hores i maquillant-ho una mica, però ja queda bé així també... un nou estil literari pseudo-borrachuzo... seguint la tònica de tota la colla, en realitat, res de nou...🙈🙈🙈🙈🙈
[8/3 0:48] Pepins: Serrat del Poll amb en Cetelem!! A punt de començar la temporada d'esquí i sabent que tardaré a poder gaudir d'escalades sense pressions d'horari laboral i la poca motivació que em provoquen els rocos i la resina i l'aire estancat (que bé que m'aniria però...) i sense tiquets ni talonaris ni se molt bé pq acabem com no amb l'avi a una paret aparentment trencadeta i amb poc encant! Després de rebuscar croquis a internete veiem que ens falten metres de corda per baixar de la via escollida... i finalment ens decidim per la via !!
[8/3 0:57] Pepins: LO NIK GALL-LASTIC V+ 190m semi-equipada
[8/3 1:04] Pepins: Corda simple de 60m (si haguessim portat doble corda segurament hauriem acabat a una altra via, no serà per cordes però cagada pastoret...)  i un semafor a l'arnès que no vàrem utilitzar, crec que voliem aire entre xapes o mandra d'autoprotegir!!
[8/3 1:18] Pepins: Començo amb la primera tirada 30m de IV+ dos assegurances i roca bona( millor del que aparentava, bé bé!!). La segona li toca a l'avi, un V maku que encadena tot i no tenir clar la sortida a role (esquerra). Tercera tirada de IV per mi d'excursió de pur tràmit (amb roze es pot anar directe a r3 bis). La paret guanya verticalitat i dificultat i l'avi s'enfronta a un V de 30m amb alegria entre xapes, com li agrada!! El següent llarg, el 5é, em tocava a mi, però veient el llarg li cedeixo al sr. Arrossegador de Petates Congloxets el V+ de 30m (l'avi apreta el cul amb un pont de roca i aire entre xapes però com sempre resolt el llarg).


En Xexu fent el 2n llarg

En Xexu començant el 4t llarg

En Pepins al tram final del L4

Arribant a R4

[8/3 1:23] Pepins: L'Última tirada 30 amb flanqueig a la dreta i IV+, 2 assegurances fins a cim que disfruto molt.



En Xexu amb i sense zoom a l'últim llarg de la via

[8/3 1:26] Pepins: Ara falta un troç petit de cresta (trave dreta, parabolt, ambientillu, recte, trencadís) i anar a buscar el collet on hi ha la linia de rapels, 20m +30m, que et deixa a la tartera que amb pocs minuts et retorna a l'inici!!!


Collet on hi ha el 1r rapel

1r rapel

[8/3 1:28] Pepins: Retorn amb cotxe ja encarant l'esquí i amb la ment encara a la roca!!
[8/3 1:31] Pepins: PD: La temporada d'esquí s'acaba i comença la grimpada! Aquest any l'avi no té tiquets de conglo però me la suda pq el puta ja m'ha viciat al conglo i l'anirem a buscar!!  Aupa i gassss!!


Crokis dels Galls