dijous, 1 de febrer del 2018

Peña Rueba. Via Toño Ubieto

Després de passar per Peña Predicadera, decidim anar a l'ultraconcurreguda Peña Rueba. El meu germà i el Pepo van fer la inusual buida "Sendero límite". El Litri, l'Iturri i jo ens decidim per la "Toño Ubieto", que a  mi em faltava i la resta ja li anava bé.
No ho us comento l'aproximació amb cotxe ni de peu de via, ja que és tornar a escriure lo que està més sobat que el co*o de la Bernarda.
Comentar-vos que hi ha línia de parabolts nous i immaculats a la seva dreta, cal investigar!
L1 V°: Comença el Litri però després d'uns estira i arronses fem canvi a l'Iturri, no haze falta dezir nada más.... Un parell d'alejes deixen clar que la tònica serà diferent i un parell de crostes a controlar.
L2 6b: Es pot amb A0 però surt bastant bé, al mig hi ha un pas de V°  jajajaja que em va costar igual o més que el 6b
L3 6a: La topo diu que és el llarg estrella, i per enrollar-me li deixo fer a l'Iturri. Colloooooooooons!!! Sort que el va fer ell!!! Diedre,alejes, roca a controlar... Una tirada de caire clàssico-alpina.
L4 V+:  Una trave que s'ha de vigilar un pas i a partir d'allà es fa bé. A la R coincidim amb una mainada que rapelaven després de fer la "Inazio Cinto", amb poca cultura de muntanya.... i a part d'envair la R, ens fotien una lluvia dorada de rocs que t'hi cagues! Decideixo canviar-me de via per estalviar-nos merders....
L5 V°: Típica de panxetes i cantuuuu. Booooona!
L6 V+: Semblant a l'anterior però amb un murete, aquesta la fa l'Iturri


               Topo d'en Romantic Guerrer

     
                       Panoramica general



                      Si ens fixem estem el trio a R3


Aquest "gent" sense miraments no baixaven del burro a baixar caminant com nosaltres, ves per on... arribo a peu de via i es veu que encara feien l'últim rapel!
Segons radiomacuto van tenir diverses enganxades de corda i volada de rocs....
Com diu el meu germà... val més caminar un ratu que rapelar